Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel tijdverlies voor Poels en Teunissen in Vogezenrit

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 19:01

Wout Poels en Mike Teunissen hebben veel tijd verloren in de tweede Touretappe in de Vogezen.

Poels verloor ruim negentien minuten op winnaar Dylan Teuns, Mike Teunissen kwam bijna 23 minuten na de winnaar op La Planche des Belles Filles over de streep.

Nieuwe leider
De zesde etappe van de Ronde van Frankrijk werd gewonnen door de Belg Dylan Teuns. De renner van Bahrain-Merida kwam in de slotklim naar La Planche des Belles Filles met 11 seconden voorsprong op Guilio Ciccone over de streep. De Italiaan van Trek-Segafredo neemt de gele trui over van Julian Alaphilippe, die tweede is op zes seconden.

Algemeen klassement
In het algemeen klassement staat Poels 68e. Oud-gele truidrager Teunissen is naar de 117e plaats gezakt en heeft inmiddels bijna drie kwartier achterstand op klassementsleider Teuns.

Stevige beklimmingen
De renners kregen een aantal stevige beklimmingen voor de wielen en moesten o.a. over de Grand Ballon en de Ballon d’Alsace. Aan het slot van de etappe moest nog 8,7 kilometer geklommen worden, waarvan zo’n 900 meter over een onverharde weg.

Aan de haal
Al vroeg na het vertrek ging een groep van dertien renners aan de haal , daaronder Tim Wellens, de man in de bolletjestrui. De groep bouwde een voorsprong van meer dan acht minuten op, maar die voorsprong liep in het laatste deel van de etappe snel terug toen de mannen van Bora en Movistar zich aan kop van het peloton nestelden en aardig wat mannen moesten lossen.

Laatst overgeblevenen
Ciccone, Teuns, Wellens en Meurisse begonnen als de laatst overgeblevenen van de kopgroep aan de slotklim. Wellens moest als eerste lossen en even later ook Meurisse. Teuns kon Ciccone volgen en probeerde de Italiaan uit het wiel te rijden. Dat lukte in het laatste deel van de klim.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen