Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel schade door brand in dak boerderijwoning Roermond

Geplaatst opzaterdag 9 oktober 2021 - 17:07

Een boerderijwoning heeft zaterdagmiddag veel schade opgelopen door een brand in Roermond. De brand zat in het dak van het huis.

De eerste meldingen over de brand aan de Laan van Schöndeln kwamen rond 16:30 uur binnen bij de meldkamer. De brand woedde tussen de pannen en het dakbeschot.

Meerdere blusvoertuigen
De brandweer schaalde al snel op naar 'middelbrand'. Met onder meer drie tankautospuiten en één hoogwerker probeerden brandweerlieden de vlammen te blussen. Daarbij kreeg de brandweer assistentie van korpsen uit onder meer Montfort.

Bewoners zijn veilig
De bewoners moesten snel hun woning verlaten en zijn in veiligheid gebracht. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar is nog wel bezig met nablussen.

Schade
De oorzaak van de brand ligt waarschijnlijk in de elektrische installatie. Het huis heeft veel rook- en waterschade opgelopen.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen