Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel schade bij uitslaande brand trailerbedrijf in Venlo

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 21:01

De brandweer is maandagavond groot uitgerukt voor een uitslaande brand bij LinTrailers in Venlo.

De brand brak rond 20:25 uur uit in de loods van het bedrijf aan de Laurens Janszoon Costerstraat.

Bij de brand is een vooralsnog onbekend aantal gestalde voertuigen verwoest. "Het merendeel is in rook opgaan", zei een woordvoerder van de brandweer tegenover persbureau ANP.

Video: Fer Traugott

Onduidelijk
Het bedrijf in Venlo ontwikkelt en produceert diverse trailers zoals aanhangwagens, semi-diepladers, plateau- en kipperopleggers. Volgens Omroep Venlo werden straten afgezet en bedrijven in de omgeving ontruimd. Rond 21:20 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Vanwege de grote rookontwikkeling, adviseerde de brandweer bewoners van Venlo Noord om ramen en deuren gesloten te houden. Niemand is bij de brand gewond geraakt.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen