Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Veel schade bij uitslaande brand trailerbedrijf in Venlo

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 21:01

De brandweer is maandagavond groot uitgerukt voor een uitslaande brand bij LinTrailers in Venlo.

De brand brak rond 20:25 uur uit in de loods van het bedrijf aan de Laurens Janszoon Costerstraat.

Bij de brand is een vooralsnog onbekend aantal gestalde voertuigen verwoest. "Het merendeel is in rook opgaan", zei een woordvoerder van de brandweer tegenover persbureau ANP.

Video: Fer Traugott

Onduidelijk
Het bedrijf in Venlo ontwikkelt en produceert diverse trailers zoals aanhangwagens, semi-diepladers, plateau- en kipperopleggers. Volgens Omroep Venlo werden straten afgezet en bedrijven in de omgeving ontruimd. Rond 21:20 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Vanwege de grote rookontwikkeling, adviseerde de brandweer bewoners van Venlo Noord om ramen en deuren gesloten te houden. Niemand is bij de brand gewond geraakt.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen