Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Veel schade bij uitslaande brand trailerbedrijf in Venlo

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 21:01

De brandweer is maandagavond groot uitgerukt voor een uitslaande brand bij LinTrailers in Venlo.

De brand brak rond 20:25 uur uit in de loods van het bedrijf aan de Laurens Janszoon Costerstraat.

Bij de brand is een vooralsnog onbekend aantal gestalde voertuigen verwoest. "Het merendeel is in rook opgaan", zei een woordvoerder van de brandweer tegenover persbureau ANP.

Video: Fer Traugott

Onduidelijk
Het bedrijf in Venlo ontwikkelt en produceert diverse trailers zoals aanhangwagens, semi-diepladers, plateau- en kipperopleggers. Volgens Omroep Venlo werden straten afgezet en bedrijven in de omgeving ontruimd. Rond 21:20 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Vanwege de grote rookontwikkeling, adviseerde de brandweer bewoners van Venlo Noord om ramen en deuren gesloten te houden. Niemand is bij de brand gewond geraakt.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen