Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Veel schade bij uitslaande brand trailerbedrijf in Venlo

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 21:01

De brandweer is maandagavond groot uitgerukt voor een uitslaande brand bij LinTrailers in Venlo.

De brand brak rond 20:25 uur uit in de loods van het bedrijf aan de Laurens Janszoon Costerstraat.

Bij de brand is een vooralsnog onbekend aantal gestalde voertuigen verwoest. "Het merendeel is in rook opgaan", zei een woordvoerder van de brandweer tegenover persbureau ANP.

Video: Fer Traugott

Onduidelijk
Het bedrijf in Venlo ontwikkelt en produceert diverse trailers zoals aanhangwagens, semi-diepladers, plateau- en kipperopleggers. Volgens Omroep Venlo werden straten afgezet en bedrijven in de omgeving ontruimd. Rond 21:20 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Vanwege de grote rookontwikkeling, adviseerde de brandweer bewoners van Venlo Noord om ramen en deuren gesloten te houden. Niemand is bij de brand gewond geraakt.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen