Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel schade bij grote brand in oude hoeve Sibbe

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 9:35

Bij de brand die zaterdagavond laat woedde in Sibbe is een oude hoeve zwaar beschadigd.

Niemand raakte gewond, meldt de brandweer. In de voormalige boerderij zijn drie woningen gevestigd. De bewoners konden zich allemaal in veiligheid brengen.

Lees ook: Brandweer spoedt zich naar grote brand

Schoorsteen
De brand brak rond 22:40 uur uit in de schoorsteen van het pand aan de Bergstraat. Toen de brandweer ter plekke was bleken de vlammen zich via de balken in het dak al te hebben verspreid.

Schade
Door een deel van het dak open te breken kregen de spuitgasten het vuur rond 1:00 uur onder controle, en bleef het gebouw zelf gespaard. Wel had de brand veel schade veroorzaakt aan het dak. Omdat er bij het blussen veel water moest worden gebruikt, is ook de waterschade aanzienlijk.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen