Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel schade aan woning door brand in slaapkamer

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 7:41

In een woning aan de Lunastraat in Roermond is vrijdagochtend brand uitgebroken. De eerste en tweede verdieping van de woning raakten daardoor flink beschadigd.

De brandweer rukte iets voor 7:00 uur met meerdere wagens uit voor de woningbrand.

Slaapkamer
De brand woedde in een slaapkamer van het huis. In eerste instantie werd er gedacht dat er nog iemand in de woning aanwezig zou zijn, maar dat bleek niet het geval. De zeven bewoners wisten op tijd uit het huis te komen. Er raakte niemand gewond.

Ontruimd
De twee naastgelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd, omdat er gevreesd werd dat het vuur zich via de dakplaten naar de andere huizen zou verspreiden. De brandweer wist dit te voorkomen.

Zowel de eerste als de tweede verdieping van de woning raakten door de brand zwaar beschadigd. De bewoners kunnen voorlopig niet terug naar huis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen