Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel schade aan woning door brand in slaapkamer

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 7:41

In een woning aan de Lunastraat in Roermond is vrijdagochtend brand uitgebroken. De eerste en tweede verdieping van de woning raakten daardoor flink beschadigd.

De brandweer rukte iets voor 7:00 uur met meerdere wagens uit voor de woningbrand.

Slaapkamer
De brand woedde in een slaapkamer van het huis. In eerste instantie werd er gedacht dat er nog iemand in de woning aanwezig zou zijn, maar dat bleek niet het geval. De zeven bewoners wisten op tijd uit het huis te komen. Er raakte niemand gewond.

Ontruimd
De twee naastgelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd, omdat er gevreesd werd dat het vuur zich via de dakplaten naar de andere huizen zou verspreiden. De brandweer wist dit te voorkomen.

Zowel de eerste als de tweede verdieping van de woning raakten door de brand zwaar beschadigd. De bewoners kunnen voorlopig niet terug naar huis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen