Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel rook vrij bij brand in chalet

Geplaatst opzondag 6 oktober 2019 - 9:59

De brandweer is zondagochtend opgeroepen voor een brand in een chalet in Heel.

De hulpdiensten werden iets voor 10:00 uur opgetrommeld.

Veel rook
De brand woedde in een woning op vakantiepark de Narvik HomeParc Heelderpeel. De brandweer ging met twee blusvoertuigen ter plaatse en had het vuur rond 10:30 onder controle, zo laat de brandweer Limburg Noord weten via Twitter. Een tijdje was het onduidelijk of er nog iemand aanwezig was in het chalet. Uiteindelijk kon de eigenaar telefonisch getraceerd worden en was het duidelijk dat er niemand in de vakantiewoning bevond. Bij de brand kwam veel rook vrij, maar die was volgens de brandweer niet hinderlijk voor de omgeving.

De politie zal verder onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen