Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel rook en A67 dicht door brandende vrachtwagen Venlo

Geplaatst opdinsdag 23 april 2019 - 6:12

Een brandende vrachtwagen op de A67 bij Venlo zorgde dinsdagochtend voor veel rookontwikkeling.

De rook trok over de nabijgelegen woonwijk 't Ven. Vanwege de brand werd de A67 tussen de Duitse grens en de afslag Velden afgesloten, met een flinke file tot gevolg.

Ramen en deuren dicht
De brandweer waarschuwde omwonenden om ramen en deuren gesloten te houden, mocht de rook tot last zijn. Ook het uitschakelen van ventilatiesystemen werd aangeraden om de overlast beperken.

Hoe de vrachtwagen in brand is gevlogen, is nog niet bekend. Rond 6:30 was de truck geblust en trok de rook weg.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen