Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel rook bij brand Puth: 'Sluit ramen en deuren'

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 14:40

De brandweer is dinsdagmiddag gealarmeerd voor een buitenbrand in Puth.

Langs de Pastoor Albertsstraat had een flinke houtstapel rond 14:30 uur vlam gevat.

Rook
Bij de brand kwam veel rook vrij. Omdat deze richting Puth trok, adviseerde de brandweer om de ramen en deuren dicht te houden. Eventuele ventilatie kon volgens de hulpdiensten ook beter uit worden gezet.

Graafmachine
De brandweer had de brand snel onder controle. Om ervoor te zorgen dat het vuur volledig gedoofd was, werd de stapel met een graafmachine uit elkaar getrokken.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen