Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel rook bij brand in Landgraaf

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 22:56

De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand die voor veel rookoverlast zorgde in Landgraaf.

Een schuurtje stond in brand op de Nieuwenhagerheidestraat. De straat was een tijdje afgezet omdat er brandslangen op de weg lagen, melden ooggetuigen.

Rook en stank
Door de harde wind was er een behoorlijke rookontwikkeling. De brandweer waarschuwde mensen in de omgeving om vanwege de rook en stank ramen en deuren gesloten te houden. Ook konden ventilatiesystemen het beste worden uitgeschakeld.

De brandweer heeft inmiddels de brand onder controle.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen