Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel reacties op dating-app van oma Marjan

Geplaatst opvrijdag 24 maart 2017 - 10:05

Een tiental mensen heeft zich bij de redactie van L1 gemeld om toegevoegd te worden aan de appgroep van oma Marjan uit Munstergeleen.

Begin dit jaar lanceerden de kleinkinderen van Marjan (63) een website om een nieuwe man voor de alleenstaande oma te vinden.

Initiatief
De vrouw werd overspoeld met reacties en heeft inmiddels een nieuwe relatie. Nu wil oma ook andere alleenstaande senioren aan een partner helpen. Daarom heeft ze een speciale groep aangemaakt voor singles op leeftijd, die via WhatsApp met elkaar kunnen afspreken.

Lees ook: Oma Marjan helpt voortaan ouderen aan de man/vrouw

Veel reacties
Nadat L1 donderdagmiddag hierover een reportage maakte, komen er veel enthousiaste reacties binnen op de redactie van mensen die willen meedoen aan de groep.

Leuke dingen doen
"Ik zou graag toegevoegd willen worden bij oma Marjan", is in de mailtjes te lezen. "Ik ben zelf ook al enkele jaren op zoek naar een partner. Tot nu toe zonder succes, maar misschien gaat daar nu verandering in komen", schrijft iemand. De meeste reageerders hopen iemand te ontmoeten met wie ze leuke dingen kunnen gaan doen. "Zoals bijvoorbeeld op vakantie gaan of samen wandelen of fietsen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oma Marjan helpt voortaan ouderen aan de man/vrouw
Ontroerend: kleinkinderen zoeken opa voor hun oma
Tientallen dates voor vrijgezelle oma na oproep kleinkinderen
Datingavond voor in oma Marjan geïnteresseerde opa's
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen