Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel pech voor Xavier Maassen in 24 uur van Zolder

Geplaatst opzondag 12 augustus 2018 - 17:32

Xavier Maassen is met het Porsche Team Eindhoven - Maastricht in het achterveld geëindigd bij de 24 uur van Zolder.

Zaterdagnamiddag om 16.30 uur ging de 41ste editie van start. Maassen nam de startpositie in voor zijn Team Porsche op de vijfde plek overall.

Panne
Na een goede start kregen de Maastrichtenaar en zijn teamgenoten te maken met pech. Eerst een defect aan de radiator, gevolgd door een reparatie aan de voorzijde na een spin. Vervolgens moest de wagen weer de pits in met problemen aan het hulpchassis. Na een lange reparatie-periode kon de bolide weer het circuit op.

Uitrijden
Vlak voor het einde van de 24-uur moest de Porsche nog een keer naar binnen, nu om de achteras te laten repareren. Uitrijden was het motto en gedurende het verloop belangrijker dan de klassering. Uiteindelijk werd dat de 30e positie.

Winnaar
Het Belgische team Independent
Motorsports schreef de editie 2018 van de 24 Hours of Zolder op zijn naam. De 911 van Belgium Racing met onder meer Roger Grouwels (Maastricht) sloot op drie ronden van de winnaar de race af als tweede.

Het team met Haelenaar Jos Menten in een Porsche 991 finishte niet.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen