Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Veel meer favorieten in Amstel Gold Race'

Geplaatst opzaterdag 14 april 2018 - 16:24

Veel favorieten zullen zondag aan de Amstel Gold Race meedoen. Greg van Avermaet, die zijn klassieke voorjaar in Maastricht afsluit, ziet tal van kanshebbers om zich heen.

"Het verschil met de voorgaande koersen is dat er veel meer favorieten zijn", zegt de Belg van BMC. "De beste renners ter wereld zijn present, dus dat legt wat minder druk bij mij."

Concurrentie
"In de Gold Race verwacht ik ook meer BMC-renners in de finale. Met Dylan Teuns, Simon Gerrans en Damiano Caruso kan de concurrentie zelfs al uit mijn eigen team komen."

Lees ook: Bahrain-Merida met alle toppers in Amstel Gold Race

Grote overwinning
Een grote overwinning, die voor Van Avermaat nog ontbreekt, hoopt hij in Zuid-Limburg te pakken. "Het nieuwe parcours van de Gold Race lijkt ook meer op de Vlaamse wedstrijden en dat ligt me. Er is dus zeker iets mogelijk zondag."

1Limburg doet komend weekend uitgebreid verslag van de Amstel Gold Race. Daarnaast zendt L1 de Amstel Gold Race de hele dag live uit op televisie.
Bekijk hier de programmering.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen