Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel geluidsoverlast door zomers weer

Geplaatst opzondag 2 juni 2019 - 9:22

De politie werd zaterdagavond overspoeld met meldingen over geluidsoverlast. Dat heeft volgens de politie te maken met het mooie weer.

Dat schrijft de politie Limburg op Twitter.

Barbecue
Vanuit de hele provincie kwamen er meldingen binnen van geluidsoverlast. Door de zomerse temperaturen brachten veel mensen de avond buiten door. Er waren veel barbecues, tuinfeestjes en spelende kinderen. En niet alle Limburgers konden het geluid hiervan waarderen, zo blijkt.

Foto: iStock

Zelf oplossen
De politie kan niet op alle meldingen van geluidsoverlast reageren en daarom wordt burgers gevraagd om te proberen om problemen met geluidsoverlast eerst zelf op te lossen. 'Voordat u de politie belt, probeert u (indien veilig) dan eerst op een rustige en nette manier de veroorzaker zelf aan te spreken', schrijft de politie in een tweet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen