Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel geluidsoverlast door zomers weer

Geplaatst opzondag 2 juni 2019 - 9:22

De politie werd zaterdagavond overspoeld met meldingen over geluidsoverlast. Dat heeft volgens de politie te maken met het mooie weer.

Dat schrijft de politie Limburg op Twitter.

Barbecue
Vanuit de hele provincie kwamen er meldingen binnen van geluidsoverlast. Door de zomerse temperaturen brachten veel mensen de avond buiten door. Er waren veel barbecues, tuinfeestjes en spelende kinderen. En niet alle Limburgers konden het geluid hiervan waarderen, zo blijkt.

Foto: iStock

Zelf oplossen
De politie kan niet op alle meldingen van geluidsoverlast reageren en daarom wordt burgers gevraagd om te proberen om problemen met geluidsoverlast eerst zelf op te lossen. 'Voordat u de politie belt, probeert u (indien veilig) dan eerst op een rustige en nette manier de veroorzaker zelf aan te spreken', schrijft de politie in een tweet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen