Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel geluidsoverlast door zomers weer

Geplaatst opzondag 2 juni 2019 - 9:22

De politie werd zaterdagavond overspoeld met meldingen over geluidsoverlast. Dat heeft volgens de politie te maken met het mooie weer.

Dat schrijft de politie Limburg op Twitter.

Barbecue
Vanuit de hele provincie kwamen er meldingen binnen van geluidsoverlast. Door de zomerse temperaturen brachten veel mensen de avond buiten door. Er waren veel barbecues, tuinfeestjes en spelende kinderen. En niet alle Limburgers konden het geluid hiervan waarderen, zo blijkt.

Foto: iStock

Zelf oplossen
De politie kan niet op alle meldingen van geluidsoverlast reageren en daarom wordt burgers gevraagd om te proberen om problemen met geluidsoverlast eerst zelf op te lossen. 'Voordat u de politie belt, probeert u (indien veilig) dan eerst op een rustige en nette manier de veroorzaker zelf aan te spreken', schrijft de politie in een tweet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen