Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel belangstelling voor tweede TEFAF New York

Geplaatst opdonderdag 4 mei 2017 - 22:34

Onder grote belangstelling is in New York de eerste editie van TEFAF Spring geopend. De belangstelling was aanmerkelijk groter dan bij de eerste TEFAF in NEw York in het najaar.

Op deze tweede Amerikaanse editie van de Maastrichtse kunstbeurs wordt moderne en hedendaagse kunst aan de man gebracht. TEFAF New York Fall in oktober richtte zich op oude meesters en antiek. Die beurs trok in totaal zo'n 15.000 bezoekers.

Modern, hedendaags en primitief
De 93 deelnemers aan TEFAF New York Spring tonen tot en met maandag hun moderne en hedendaagse kunst & design. Ook zijn er deelnemers met juwelen, en stands met kunst en antiek uit Afrika en Oceanië. Opvallend is dat er galeries uit Europa en Amerika meedoen die niet eerder in Maastricht op TEFAF te zien waren.

Een uitgebreid verslag is te vinden bij Chapeau Magazine.

appdownloads

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

TEFAF gaat twee beurzen in New York organiseren
Eerste TEFAF in New York overtreft alle verwachtingen
TEFAF zoekt diepere verankering in Maastricht
Rijksmuseum koopt dijkdoorbraak op TEFAF
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen