Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Veel animo voor kaartverkoop Oktoberfeest Sittard

Geplaatst opdinsdag 11 oktober 2016 - 18:17

De kaartverkoop van het Oktoberfeest Sittard loopt voortvarend.

Een dikke week voordat het 'grootste najaarsfeest van het zuiden' losbarst, is een aantal feestpaviljoens al stijf uitverkocht.

Jubileumshow
Het Oktoberfeest in Sittard vindt plaats van 21 tot en met 26 oktober. En het programma van dit jaar valt duidelijk in de smaak bij de oktoberfeestgangers. Zo zijn er bijvoorbeeld geen kaarten meer verkrijgbaar voor het jubileum-optreden van De Räuber, dat vrijdagavond in het Brand Weizen paviljoen plaatsvindt. Tijdens deze avond staan ook de cheerleaders van voetbalclub 1. FC Köln op de bühne. De Top Oostenrijkse Avond en Samstag Gaudi, die zaterdagavond op het programma staan, zijn eveneens al uitverkocht.

Lees ook: Oktoberfeest Sittard introduceert pinkassa's en 'naamviltjes'

Festwiese
Maar gelukkig voor de oktoberfeestgangers heeft de Sittardse Festwiese nog genoeg te bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld nog kaarten te krijgen voor de Dieter Koblenz Oktoberfest Show, de Foute Party, de 90's Party en Ein Wanhsinniger Abend met Die Schürzenjäger. Deze Alpenrockband heeft wereldwijd maar liefst 27 fanclubs. Ook zijn er nog kaarten voor de grote finale op de laatste dag van het festival: Feuerwerk auf der Bühne.

Kermis
In de Sittardse binnenstad staat tijdens het Oktoberfeest een grote kermis. Daarnaast is een aantal feestpaviljoens gratis te bezoeken.

Klik hier voor het volledige programma.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Tekort aan bierpullen door megadrukte Oktoberfeest
Frans Bauer gestrikt voor Oktoberfeest Sittard
Oktoberfeest Sittard krijgt gratis wifi
Reuzenrad Oktoberfeest verlaat door lekke band
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen