Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel animo en steun voor handbalsters Venlo bij bekerfinale

Geplaatst opzaterdag 27 april 2019 - 19:53

Zeker 200 fans zullen de handbalsters van Cabooter/Venlo steunen zondagmiddag in de bekerfinale.

Die wordt gespeeld in Almere en tegenstander is Quintus. Later op de middag volgt ook nog de finale bij de mannen. Daarin treft het Sittardse OCI Lions Volendam.

Drie bussen
Drie bussen met
Venlose supporters en daarnaast fans die met eigen vervoer komen, zullen de blauw-witte brigade aanmoedigen. Stiekem wordt er op meer dan 250 personen gerekend.

Lees ook: HandbaL Venlo: 'geen verrassing dat wij finale spelen'

Eerste keer finale
Voor het eerst in de historie staat de
Venlose club zondag in de bekerfinale. Tegenstander Quintus is favoriet. De handbalsters uit Kwintsheul eindigden in de reguliere competitie als tweede en waren twee keer te sterk voor het Venlose team van trainer Robin Gielen.

Venlo werd derde en eindigde uiteindelijk in de kampioenpoule als vijfde. De play-offs, waarvoor Quintus zich onder meer plaatste, moeten nog uitwijzen wie zich landskampioen mag gaan noemen.

Fitte selectie
Robin Gielen kan voor de bekerfinale over een fitte selectie beschikken. Er zijn geen speciale dingen gedaan in de voorbereiding op de eindstrijd. Afgelopen donderdag lag het accent op de tactiek van
Quintus. Vrijdag werd er voornamelijk getraind op het eigen spel. Zaterdag waren de speelsters vrij.

Met de opdracht 'genieten waar het kan en focussen waar het moet' zal coach Gielen zijn team de finale insturen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen