Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel animo en steun voor handbalsters Venlo bij bekerfinale

Geplaatst opzaterdag 27 april 2019 - 19:53

Zeker 200 fans zullen de handbalsters van Cabooter/Venlo steunen zondagmiddag in de bekerfinale.

Die wordt gespeeld in Almere en tegenstander is Quintus. Later op de middag volgt ook nog de finale bij de mannen. Daarin treft het Sittardse OCI Lions Volendam.

Drie bussen
Drie bussen met
Venlose supporters en daarnaast fans die met eigen vervoer komen, zullen de blauw-witte brigade aanmoedigen. Stiekem wordt er op meer dan 250 personen gerekend.

Lees ook: HandbaL Venlo: 'geen verrassing dat wij finale spelen'

Eerste keer finale
Voor het eerst in de historie staat de
Venlose club zondag in de bekerfinale. Tegenstander Quintus is favoriet. De handbalsters uit Kwintsheul eindigden in de reguliere competitie als tweede en waren twee keer te sterk voor het Venlose team van trainer Robin Gielen.

Venlo werd derde en eindigde uiteindelijk in de kampioenpoule als vijfde. De play-offs, waarvoor Quintus zich onder meer plaatste, moeten nog uitwijzen wie zich landskampioen mag gaan noemen.

Fitte selectie
Robin Gielen kan voor de bekerfinale over een fitte selectie beschikken. Er zijn geen speciale dingen gedaan in de voorbereiding op de eindstrijd. Afgelopen donderdag lag het accent op de tactiek van
Quintus. Vrijdag werd er voornamelijk getraind op het eigen spel. Zaterdag waren de speelsters vrij.

Met de opdracht 'genieten waar het kan en focussen waar het moet' zal coach Gielen zijn team de finale insturen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen