Overslaan en naar de inhoud gaan

Vebego neemt Brabants groenbedrijf over

Geplaatst opmaandag 9 juli 2018 - 12:06

Vebego, het Limburgse moederbedrijf van onder meer de schoonmaakfirma Hago en Alpheios, heeft Brouwers Groenaannemers overgenomen.

Het concern uit Voerendaal krijgt 80 procent van de aandelen in handen van het Brabantse groenbedrijf. De overige 20 procent blijft in handen van de directie.

West-Brabant
Met de overname van Brouwers Groenaannemers wil Vebego ook voet aan de grond krijgen in West-Brabant. Volgens divisiedirecteur Niel Cortenraad wil Vebego met de overname haar positie in groenonderhoud versterken. "De komende tijd blijven we alert op verdere uitbreidingsmogelijkheden van onze groenportefeuille, om daarmee onze groeiambities in deze sector verder gestalte te geven."

Samenwerken
Brouwers Groenaannemers uit De Moer heeft een omzet van 15 miljoen euro. Het verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Er werken 106 mensen. Zij blijven na de overname gewoon in dienst. Brouwers Groenaannemers blijft zelfstandig onder de huidige naam opereren, maar gaat wel intensief samenwerken met andere bedrijven van Vebego.

Vebego
Vebego begon ooit als schoonmaakbedrijf maar is sinds enkele jaren ook actief in groenonderhoud, facilitaire dienstverlening en de gezondheidszorg. Het familiebedrijf is actief in vier landen met 102 bedrijven en joint ventures. In totaal werken er ruim 25.0000 medewerkers.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen