Overslaan en naar de inhoud gaan

VDL Nedcar met 1200 man extra naar ploegendiensten

Geplaatst opzaterdag 16 april 2016 - 7:46

De eerste kandidaten voor de 1200 nieuwe banen bij autofabrikant VDL Nedcar in Born moeten zich maandag melden aan de poort van de fabriek.

Nedcar staat met de werving, selectie en training van die nieuwe productiemedewerkers aan de vooravond van de grootste uitdaging op personeel vlak van de laatste decennia.

Ploegendienst
De forse opschaling van het personeelsbestand naar zo’n 3600 medewerkers, vormt de opmaat naar een tweeploegendienst rond de jaarwisseling. Die is nodig als gevolg van de verwachte groei in productie. Olaf Becker die de wervingscampagne leidt, spreekt van een unieke opgave en kans voor Zuid-Limburg.

Uit uitkering
"Het zou mooi zijn als we de markt kunnen laten zien dat we het gros van de vacatures kunnen invullen met mensen die nu nog een uitkering hebben. In een tweede fase laten we mensen van werk naar werk instromen", aldus Becker.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

NedCar binnen vier jaar naar 190.000 auto's per jaar
Veel Belgen willen aan de slag bij VDL Nedcar
Gemeenten zoeken met VDL Nedcar naar medewerkers
OR Nedcar waarschuwt voor te snel opjagen productie
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen