Overslaan en naar de inhoud gaan

VDL Nedcar met 1200 man extra naar ploegendiensten

Geplaatst opzaterdag 16 april 2016 - 7:46

De eerste kandidaten voor de 1200 nieuwe banen bij autofabrikant VDL Nedcar in Born moeten zich maandag melden aan de poort van de fabriek.

Nedcar staat met de werving, selectie en training van die nieuwe productiemedewerkers aan de vooravond van de grootste uitdaging op personeel vlak van de laatste decennia.

Ploegendienst
De forse opschaling van het personeelsbestand naar zo’n 3600 medewerkers, vormt de opmaat naar een tweeploegendienst rond de jaarwisseling. Die is nodig als gevolg van de verwachte groei in productie. Olaf Becker die de wervingscampagne leidt, spreekt van een unieke opgave en kans voor Zuid-Limburg.

Uit uitkering
"Het zou mooi zijn als we de markt kunnen laten zien dat we het gros van de vacatures kunnen invullen met mensen die nu nog een uitkering hebben. In een tweede fase laten we mensen van werk naar werk instromen", aldus Becker.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

NedCar binnen vier jaar naar 190.000 auto's per jaar
Veel Belgen willen aan de slag bij VDL Nedcar
Gemeenten zoeken met VDL Nedcar naar medewerkers
OR Nedcar waarschuwt voor te snel opjagen productie
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen