Nedcar

CDA wil dat Rutte zich bemoeit met toekomst Nedcar

Premier Mark Rutte moet zich er persoonlijk voor inspannen dat autofabriek VDL Nedcar een nieuwe opdrachtgever krijgt, om de toekomst van de fabriek veilig te stellen, vindt coalitiepartij CDA.

VDL Nedcar
Race tegen de klok voor Nedcar

Het wordt een race tegen de klok voor VDL Nedcar om voor 2024 een nieuwe opdrachtgever te vinden. Dat zeggen kenners van de automarkt. VDL Nedcar moet op zoek naar een nieuwe opdrachtgever omdat BMW vanaf eind 2023 stopt met de productie in Born.

nedcar
Provincie houdt vast aan randweg en uitbreiding VDL Nedcar

Het provinciebestuur houdt vast aan de uitbreidingsplannen van autofabriek VDL Nedcar in Born en de aanleg van een randweg.

vdl nedcar born reclamezuil stock
Medewerkers Nedcar onaangenaam verrast door vertrek BMW

Veel medewerkers van VDL Nedcar zagen niet aankomen dat BMW de autoproductie in Born zou stoppen.

Analyse Nedcar
Corona en malaise automarkt nopen BMW tot reorganisatie

De geruchten waren er al langer, maar donderdag kwam er dan eindelijk duidelijkheid: na 2023 rollen er geen BMW-modellen meer van de band bij autofabriek VDL Nedcar in Born.

Nedcar
De roerige geschiedenis van de autoproductie in Born

Sinds het begin van de autoproductie in Born - in de late jaren 60 - is de toekomst van die bedrijfstak onzeker geweest.

Parkeerplaats VDL Nedcar
Wiebes: kabinet wil Nedcar helpen met zoektocht nieuwe klant

Het kabinet wil VDL Nedcar helpen met het zoeken van een nieuwe klant, nu BMW heeft aangegeven vanaf 2023 te stoppen met de productie van auto's in de Limburgse autofabriek.

nedcar
Vakbond over vertrek BMW bij Nedcar: 'Komt hard binnen'

Het nieuws dat BMW na 2023 stopt met de productie van auto's bij VDL Nedcar in Born komt hard aan bij vakbond FNV.

vdl nedcar born reclamezuil stock
Enorme klap voor Nedcar: BMW stopt productie in 2023

Opdrachtgever BMW beëindigt de autoproductie bij VDL Nedcar in 2023. Dat slechte nieuws heeft de autofabriek in Born te horen gekregen.

Nedcar
Autofabriek Nedcar zoekt 150 man personeel

VDL Nedcar in Born is per direct op zoek naar 150 extra mensen voor in de fabriek. BMW laat in Born enkele modellen bouwen en wil de productie dit najaar verhogen. Opmerkelijk omdat wereldwijd veel autofabrikanten de productie de afgelopen maanden zagen instorten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten