Overslaan en naar de inhoud gaan

VDL koopt kasteel Wolfrath Born voor dik 'n miljoen

Geplaatst opvrijdag 30 januari 2015 - 6:54

VDL heeft kasteel Wolfrath in Born voor 1,1 miljoen euro gekocht.

De bedoeling is het rijksmonumentale kasteel, op een steenworp van autofabriek VDL Nedcar, te gebruiken als gastenverblijf en voor promotie-doeleinden.

Buitenlandse gasten
VDL wil het kasteel opknappen, zodat het kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld bijeenkomsten met klanten van Nedcar. Buitenlandse gasten van de autofabriek moeten er op termijn ook kunnen logeren.

Woordvoerster Carolien van der Leegte van VDL zegt dat de renovatie van Wolfrath een zogeheten leerproject wordt. "Er lopen op dit moment gesprekken met een aantal technische opleidingen en sociale werkplaatsen. Het gebouw moet in ere worden hersteld en daar betrekken we graag de samenleving bij."

Gerucht
Het gerucht dat president-directeur Wim van der Leegte van VDL op Wolfrath zou gaan wonen, klopt volgens de VDL-woordvoerster niet.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

VDL-baas geëerd voor staat van dienst in bedrijfsleven
Wim van der Leegte wordt commissaris bij VDL
NedCar binnen vier jaar naar 190.000 auto's per jaar
Vertrek Van der Leegte geen verrassing voor bonden
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen