Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

VDL koopt kasteel Wolfrath Born voor dik 'n miljoen

Geplaatst opvrijdag 30 januari 2015 - 6:54

VDL heeft kasteel Wolfrath in Born voor 1,1 miljoen euro gekocht.

De bedoeling is het rijksmonumentale kasteel, op een steenworp van autofabriek VDL Nedcar, te gebruiken als gastenverblijf en voor promotie-doeleinden.

Buitenlandse gasten
VDL wil het kasteel opknappen, zodat het kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld bijeenkomsten met klanten van Nedcar. Buitenlandse gasten van de autofabriek moeten er op termijn ook kunnen logeren.

Woordvoerster Carolien van der Leegte van VDL zegt dat de renovatie van Wolfrath een zogeheten leerproject wordt. "Er lopen op dit moment gesprekken met een aantal technische opleidingen en sociale werkplaatsen. Het gebouw moet in ere worden hersteld en daar betrekken we graag de samenleving bij."

Gerucht
Het gerucht dat president-directeur Wim van der Leegte van VDL op Wolfrath zou gaan wonen, klopt volgens de VDL-woordvoerster niet.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

VDL-baas geëerd voor staat van dienst in bedrijfsleven
Wim van der Leegte wordt commissaris bij VDL
NedCar binnen vier jaar naar 190.000 auto's per jaar
Vertrek Van der Leegte geen verrassing voor bonden
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen