vdl nedcar born reclamezuil stock

Omzet VDL Nedcar zoals verwacht fors gedaald

Autofabrikant VDL Nedcar heeft in het eerste halfjaar van 2020 een omzet van 903 miljoen euro gerealiseerd. Vorig jaar was dat nog 1,6 miljard.

mond neus masker mondmasker FFP2 (stock)
DSM en VDL slaan handen ineen voor productie mondmaskers

DSM en VDL gaan samen kwalitatief hoogwaardige medische mondmaskers maken. Ook gaan beide bedrijven als eerste in Nederland filtermateriaal voor mondmaskers produceren.

vdl nedcar born reclamezuil stock
Wiebes: 'Geen toezegging, wel gesprek met VDL Nedcar'

Minister Eric Wiebes van Economische Zaken heeft geen harde toezeggingen gedaan over financiële steun aan VDL Nedcar. De provincie Limburg heeft 10 miljoen euro van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, en Infrastructuur en Watersstaat gevraagd voor de aanpassing van de wegen rond de fabriek.

nedcar
VDL Nedcar: economie moet blijven draaien

VDL Nedcar zal blijven produceren, zo reageert de autobouwer op de oproep van CNV om grote fabrieken te sluiten.

vdl nedcar born reclamezuil stock
Zwakke automarkt speelt VDL parten

Industrieconcern VDL Groep voelt de zwakke automarkt in zijn resultaten. Ook de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China zit het Eindhovense bedrijf dwars.

Nedcar
FNV: diep geschokt over ontslagen bij VDL Nedcar

Vakbond FNV zegt niet geïnformeerd te zijn door VDL over het ontslag van 700 flexwerkers bij Nedcar. Dat stelt FNV-bestuurder Petra Bolster.

Takelkraan breekt af in bedrijfspand en valt op man

Een man is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Weert.

VDL: 'Intensiever op zoek naar tweede klant Nedcar'

VDL gaat de zoektocht naar een tweede klant voor Nedcar opvoeren. Op die manier wil het bedrijf minder afhankelijk worden van BMW.

Nedcar stuwt omzet VDL Groep naar recordhoogte

Autofabriek VDL Nedcar in Born heeft vorig jaar een omzet van ruim 3,6 miljard euro gehaald. Dat is een stijging van 28 procent ten opzichte van 2017.

Metaalarbeiders gaan staken in Noord-Limburg

Donderdag en vrijdag gaan medewerkers van bedrijven als Weir Minerals in Venlo en MGG in Tegelen actievoeren.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten