Voormalig pand V&D Markt Sittard

Sittard-Geleen legt miljoenen neer voor voormalig V&D-pand

De gemeente Sittard-Geleen neemt voor een bedrag van 3,5 miljoen euro het voormalig V&D-gebouw aan de Markt in Sittard over.

Sittard-Geleen wil historische miskleun rechtzetten

De gemeente Sittard-Geleen wil een historische miskleun rechtzetten. Mogelijk krijgt het lelijkste gebouw van Sittard, het oude V&D-pand, een facelift en wordt de oude gevel van het stadhuis opnieuw opgebouwd.

UWV: 70 procent Limburgse oud-V&D'ers weer aan de slag

567 Limburgse oud-V&D'ers en La Place medewerkers hebben weer een baan. Dat is 70 procent van het totaal, zo blijkt uit een nieuw rapport van uitkeringsinstantie UWV.

Scheltema in nieuw Maastrichts warenhuis Hudson's Bay

Warenhuis Hudson’s Bay heeft een overeenkomst gesloten met Boekhandel Scheltema. In de vestiging in Maastricht zullen boeken van Scheltema worden verkocht.

Hudson's Bay voert sollicitatiegesprek hoog boven de grond

Een opmerkelijk tafereel donderdagmiddag in de Maastrichtse binnenstad. Het Canadese warenhuis Hudson's Bay voerde sollicitatiegesprekken, maar dan hoog boven de grond.

La Place keert in Limburg terug op zes plekken

La Place keert op zes plekken terug in Limburg.

Hudson's Bay neemt weinig oud-medewerkers van V&D aan

Ondanks de oproep van de gemeente Maastricht neemt het nieuwe warenhuis Hudson's Bay vrijwel geen oud-medewerkers van het failliete V&D aan.

Outlet verhuist naar voormalige V&D Sittard

De voormalige V&D in Sittard neemt het stokje over als outlet voor het failliete HoutBrox van de oude Heerlense V&D.

Hudson's Bay heeft veel nieuw personeel nodig

Goed nieuws voor voormalige medewerkers van V&D in Maastricht die nog zonder baan zitten.

Prijsmepper opent outlet in leegstaand V&D-pand in Weert

De koopjeswinkel Prijsmepper opent binnenkort een tijdelijke vestiging in het leegstaande V&D-pand in Weert.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten