Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaten met drugsafval gevonden in Schinnen

Geplaatst opvrijdag 1 mei 2015 - 8:34

In buurtschap Thull in Schinnen zijn vrijdagochtend rond 7:00 uur meerdere vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden.

Wat er precies in de vaten zit, is nog niet duidelijk. De brandweer, politie en een gespecialiseerd bedrijf hebben de vaten opgeruimd. De omgeving rond Thull werd afgezet.

Merkelbeek
Ruim een uur later werd de brandweer opnieuw opgeroepen om te helpen bij het opruimen van vaten met drugsafval. Deze vaten stonden aan de Groeneweg in Merkelbeek.

Wijnandsrade
Donderdagavond werd een kleine zes kilometer verderop in Wijnandsrade ook al een hoeveelheid drugsafval aangetroffen.

Lees ook: Drugsafval gevonden in Wijnandsrade

Schinnen Drugsafval Drugs
Foto: AS Media
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

17 vaten met drugsafval gevonden in Doenrade
Buitendienst Schinnen knoeit met mogelijk drugsafval
drugs, drugsafval, hoensbroek
Vaten met drugsafval gevonden in Hoensbroek
Vaten met drugsafval aangetroffen in garagebox Weert
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen