Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaten met drugsafval aangetroffen in garagebox Weert

Geplaatst opzondag 30 augustus 2015 - 15:15

De brandweer heeft zondagmiddag verschillende vaten en cilinders met drugsafval aangetroffen in een garagebox aan de Evertsenstraat in Weert.

Update: Lekkende gasfles leidde naar drugsafval in Weert.

Bewoners aan de Evertsenstraat vonden het verdacht ruiken bij de garage en seinden rond 13:00 uur de brandweer in. Die was snel ter plekke en zette de weg rondom de garagebox af. Even later vond de brandweer meerdere vaten en cilinders in de garage.

Een speciaal team van de politie, de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO), gaat de vaten afvoeren. De buurtbewoners zijn op de hoogte gebracht. De brandweer Limburg-Noord laat weten dat momenteel geen gevaar is vor de omwonenden.

Afgelopen vrijdag werden er in Meerssen ook vaten vol drugsafval gevonden. Ook toen stonden ze in een garagebox, midden in een woonwijk.

Lees ook: Politie onderzoekt vaten in Meerssen, mogelijk drugsafval.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drugsafval Gasfles Weert 30 augustus 2015
Lekkende gasfles leidde naar drugsafval in Weert
Vaten drugsafval gedumpt in Weerter buitengebied
Agenten onwel na vondst drugsafval in Weert
Voor de derde keer raak: vondst gedumpt vat in Weert
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen