Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaten en productielocatie synthetische drugs aangetroffen

Geplaatst opzaterdag 17 oktober 2020 - 17:30

De politie heeft vrijdagavond in een natuurgebied in Venlo een groot aantal vaten met synthetische drugs aangetroffen.

Daarnaast werd er ook een productielocatie ontdekt.

Wegrijdende auto
Een surveillerende politieauto zag vrijdagavond in een natuurgebied aan de Straelsebosweg in de verte een auto in het bosgebied staan. Nadat de auto snel wegreed, besloot de politie een kijkje te gaan nemen. Ze troffen een groot aantal vaten aan, verspreid over verschillende locaties. Op een van de locaties vond ook de productie van drugs plaats in de buitenlucht.

Volgens een correspondent ter plaatse is de vindplaats niet toegankelijk met een auto.

Bodemverontreiniging
Op de plaats waar de vaten zijn gevonden, is bodemverontreiniging vastgesteld. Nadat de Forensische Opsporing een nader onderzoek heeft ingesteld, is zaterdagmiddag de ontmanteling begonnen. De vaten met drugs worden vernietigd. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen