Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaten en productielocatie synthetische drugs aangetroffen

Geplaatst opzaterdag 17 oktober 2020 - 17:30

De politie heeft vrijdagavond in een natuurgebied in Venlo een groot aantal vaten met synthetische drugs aangetroffen.

Daarnaast werd er ook een productielocatie ontdekt.

Wegrijdende auto
Een surveillerende politieauto zag vrijdagavond in een natuurgebied aan de Straelsebosweg in de verte een auto in het bosgebied staan. Nadat de auto snel wegreed, besloot de politie een kijkje te gaan nemen. Ze troffen een groot aantal vaten aan, verspreid over verschillende locaties. Op een van de locaties vond ook de productie van drugs plaats in de buitenlucht.

Volgens een correspondent ter plaatse is de vindplaats niet toegankelijk met een auto.

Bodemverontreiniging
Op de plaats waar de vaten zijn gevonden, is bodemverontreiniging vastgesteld. Nadat de Forensische Opsporing een nader onderzoek heeft ingesteld, is zaterdagmiddag de ontmanteling begonnen. De vaten met drugs worden vernietigd. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen