Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaten drugsafval gedumpt Roermond: zuur lekt in bodem

Geplaatst opdinsdag 4 mei 2021 - 9:30

Op een bosweg in Roermond zijn vijf grote vaten met drugsafval gedumpt. Eén van de vaten lekt. Hierdoor is een zure vloeistof in de bodem terechtgekomen.

De vaten, vijf stuks van 200 liter, werden dinsdagochtend op de Schinheuvel ontdekt. In de vaten zit drugsafval van vermoedelijk een xtc-lab.

Brandweer
De brandweer kwam ter plaatse om de vaten te stabiliseren. Bij het rechtop zetten van de vaten bleek al snel dat één vat gelekt had. Er werd daarop een tweede brandweerwagen opgeroepen om de uitrusting, waaronder de schoenen, van de brandweerlieden schoon te spuiten.

De gemeente is verantwoordelijk voor het opruimen van de vaten.

Afvaldumping drugs Roermond - 4 mei 2021
Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen