Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaten drugsafval gedumpt in buitengebied Brunssum

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2020 - 9:56

Langs de Granzepool in Brunssum zijn donderdagochtend meerdere vaten met vermoedelijk drugsafval ontdekt.

Het gaat volgens een correspondent om zo'n acht vaten die bij een hekwerk op de parkeerplaats van het BloteVoetenPark werden gedumpt.

Opruimen
De vaten werden rond 8:30 uur ontdekt. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie te inspecteren. Een gespecialiseerd bedrijf zal de vaten in opdracht van de gemeente afvoeren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen