Pandora

Onderzoek naar afpersing: arrestaties in Blerick en Reuver

Bij invallen in Blerick en Reuver zijn woensdagmorgen vijf mensen gearresteerd. Er is ook amfetamine, xtc, hennep en contant geld gevonden.

Vastenavondkamp Blerick
Nog veel werk aan de winkel in Vastenavondkamp

Probleemwijk Vastenavondkamp in Blerick gaat met kleine stapjes vooruit.

Controle Blerick (4 okt 2019)
Wapen, drugs en schulden: drie mannen vast na controle

Bij een controleactie van de politie in Blerick zijn vrijdagavond een 55-jarige Duitse automobilist en een 21-jarige scooterrijder uit Meterik aangehouden, omdat ze met drugs op achter het stuur zaten.

Opgepakt aanhouding handboeien
Zes mensen opgepakt in strijd tegen drugsoverlast

Bij een actie van de politie in Blerick zijn vrijdag zes mensen aangehouden.

Controle Blerick (4 okt 2019)
Controle Blerick: acht auto’s afgepakt en twee arrestaties

Tijdens de grote politiecontrole vrijdagavond in de wijk Vastenavondkamp in Blerick zijn acht auto’s in beslag genomen. Twee personen zijn aangehouden.

Controle Blerick (4 okt 2019)
Video: politie pakt auto’s af in Blerick

De politie heeft vrijdagavond in Blerick diverse auto’s afgepakt. Dat gebeurde tijdens een grote controle in de wijk Vastenavondkamp.

Edit - 3D zebrapad Blerick Venlo (25 sep 2019)
3D-zebrapad Blerick na nog geen jaar alweer weggehaald

Het 3D-zebrapad dat de gemeente Venlo in februari dit jaar heeft aangelegd in het stadsdeel Blerick is woensdag alweer weggehaald.

Man in boeien geslagen na serie inbraken en vernielingen

In Blerick is woensdagochtend een man aangehouden van wie de politie denkt dat hij het nodige op zijn kerfstok heeft.

Extra geld voor aanpak criminaliteit probleemwijk Blerick

Er komt extra geld voor de aanpak van criminaliteit in Blerick.

Vastenavondkamp: een jaar na de moord op Ömer Köksal

Een jaar na de moord op Ömer Köksal gaat de Blerickse wijk Vastenavondkamp stapsgewijs vooruit. Dat zeggen de wijkagent, een buurtbewoner en een schooldirecteur in gesprek met L1.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten