Volle Gaas wint Zaate Hermeniekes Concours 2019 (17 nov 2019)

Volle Gaas wint Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes

Zaate Hermenie Volle Gaas uit Eckelrade heeft zaterdag in Born het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) gewonnen.

Video: Noor (5) krijgt carnavalsoptocht voor haar verjaardag

Geen bioscoop, speeltuin of pretpark: de 5-jarige Noor kreeg een carnavalsoptocht voor haar kinderfeestje.

Mörge Geit Baeter uit Born wint LKZH 2018

Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter uit Born heeft zaterdag in Swalmen het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) 2018 gewonnen.

Oud-prins Eijsden geraakt door overlijden Mies Bouwman

In Eijsden hebben ze bijzondere herinneringen aan de maandag overleden tv-presentatrice Mies Bouwman.

Dierenpakken populair tijdens vastelaovend

Dierenpakken lijken tijdens de vastelaovend populairder dan ooit; carnavalvierders kunnen met pluizige dierenhuid-overalls namelijk de verwachte kou in de nachtelijke uren trotseren.

Verrékkes Moj winnaar Tiener Vastelaovend Kónkoer

Verrékkes Moj uit Venray heeft in Geleen de 9e editie van het Tiener Vastelaovend Kónkoer (TVK) gewonnen.

LVK-componist: 'Ik heb het andere lied nooit gehoord'

Frans Hermans, componist van het LVK-lied dat woensdag uit de race is gehaald, is zich van geen kwaad bewust.

LVK-liedje uit de race gehaald wegens te grote gelijkenis

Het LVK-lied 'Zoalang de prins op toafel sjteit' van Kelly van de Lump, uitkomend voor Schimmert, is uit de race gehaald, omdat het te veel zou lijken op een eerder nummer van het Tiener Vasteloavend Konkoer

Weertse prins Phil brengt eigen lied ten gehore

De Weertse stadprins Phil (I) Aspers heeft tijdens zijn uitroepen een gevoelig lied ten gehore gebracht, dat hij deels voor zijn overleden vader heeft geschreven.

LIVE: Tweede halve finale LVK

Wie o wie wordt de winnaar van het LVK 2018? In aanloop naar de finale op 26 januari is vrijdagavond om 18:00 uur de tweede halve finale live te zien op L1.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app