Overslaan en naar de inhoud gaan

Vangst politieactie: Twee aanhoudingen, boetes en wapens

Geplaatst opdinsdag 29 mei 2018 - 15:44

De politie heeft dinsdag een grote slag geslagen tijdens de grote politiecontrole op de A2.

Twee personen zijn bij de actie opgepakt. Een omdat hij gesignaleerd stond bij de politie. De ander omdat hij niet in het bezit was van de juiste verblijfsdocumenten.

Boetes
Naast de aanhoudingen heeft de politie ook diverse boetes uitgedeeld voor onder andere verboden wapenbezit en pepperspray, de technische staat van een auto en het overschrijden van het maximale laadvermogen. Ook werden er nog 25 openstaande boetes geïnd.

Lees ook: 170 agenten op de been bij grote criminaliteitscontrole

6500 euro cash
Tot slot werd in een voertuig ruim 6500 euro aan contant geld aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de afkomst van dit bedrag.

In totaal werden er bij de actie 170 agenten ingezet. De Limburgse politie voerde deze controle samen met de Douane, RDW en Koninklijke Marechaussee uit. Daarnaast hadden ook de Belgische en Duitse collega's in het blauw zich aangesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen