Overslaan en naar de inhoud gaan

Vangst politieactie: Twee aanhoudingen, boetes en wapens

Geplaatst opdinsdag 29 mei 2018 - 15:44

De politie heeft dinsdag een grote slag geslagen tijdens de grote politiecontrole op de A2.

Twee personen zijn bij de actie opgepakt. Een omdat hij gesignaleerd stond bij de politie. De ander omdat hij niet in het bezit was van de juiste verblijfsdocumenten.

Boetes
Naast de aanhoudingen heeft de politie ook diverse boetes uitgedeeld voor onder andere verboden wapenbezit en pepperspray, de technische staat van een auto en het overschrijden van het maximale laadvermogen. Ook werden er nog 25 openstaande boetes geïnd.

Lees ook: 170 agenten op de been bij grote criminaliteitscontrole

6500 euro cash
Tot slot werd in een voertuig ruim 6500 euro aan contant geld aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de afkomst van dit bedrag.

In totaal werden er bij de actie 170 agenten ingezet. De Limburgse politie voerde deze controle samen met de Douane, RDW en Koninklijke Marechaussee uit. Daarnaast hadden ook de Belgische en Duitse collega's in het blauw zich aangesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen