Handboeien arrestant aanhouding politie (stock)

Man aangehouden na vernielen straatmeubilair in Brunssum

Politieagenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een man aangehouden in Brunssum, omdat hij verdacht wordt van het plegen van vernielingen.

Station Echt
Station Echt vernield: ruiten aan diggelen en kabels los

Reizigers die dinsdagochtend op het station in Echt kwamen, keken verbaasd op toen ze zagen dat er allerlei vernielingen waren aangericht.

Vernielingen vv De Leeuw Brunssum (12 jul 2021)
Brunssumse voetbalclub doelwit van vandalisme

Vandalen hebben het de laatste tijd gemunt op voetbalvereniging De Leeuw in Brunssum. Zo zijn er brandplekken gemaakt in de dug-out en is de tribune beschadigd.

Volkstuintjes Malberg 1 08 jun 2021
Volkstuintjes Maastricht doelwit van dieven en vandalen

De Maastrichtse volkstuintjes in de wijk Malberg zijn al maanden het doelwit van dieven en vandalen. Hobbytuinders hebben er slapeloze nachten van.

Autoband platte band lekke band
Bandenprikker opgepakt in Blerick

Een man van 33 is opgepakt voor het leksteken van een aantal autobanden in Blerick, afgelopen weekend.

Vandalen Brunssum
Brunssum wil geld zien van ouders vandalen na vernieling

De gemeente Brunssum start een procedure om de schade van een vernielde kerstboom te verhalen op de ouders van de minderjarige daders.

Toegetakelde goals, bij het voetbalveld in Oirsbeek
Limburgse sportclubs doelwit van vandalisme

In Zuid-Limburg gaat een vandalisme-plaag rond. Sportclubs worden sinds begin dit jaar geteisterd door vernieling, graffiti en vandalisme. In de gemeente Beekdaelen gebeurde het deze week twee keer op rij.

Murals Weert vernield vandalisme 23 mei 2021
Graffitikunst Weert valt ten prooi aan graffiti

Een aantal kunstwerken van graffiti-kunstproject Het Zuilen Kabinet in Weert is vernield door, jawel, graffiti.

Vernieling speeltuin Heer 23 mei 2021
Ravage na inbraak in speeltuin Maastricht

De speeltuin in de Maastrichtse wijk Heer is gesloten nadat vandalen daar fikse vernielingen hebben aangericht.

Vandalen Brunssum
Taakstraf voor vernielen kerstboom Brunssum

Drie tieners die in december de kerstboom om het Lindeplein in Brunssum vernield hebben, krijgen daarvoor een taakstraf.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten