Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen steken voertuig in brand onder houten brug

Geplaatst opvrijdag 29 mei 2020 - 9:43

Vandalen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een grote, tweepersoons off the road buggy in brand gestoken in de Sittardse wijk Europapark.

Dat gebeurde rond 01:30 uur op het wandel- en fietspad Grote Kemperkoul.

Houten brug
Omdat de brandende buggy onder een houten fietsbrug ter hoogte van Jurahof was gezet, is ook de brug aangetast. Een buurtbewoner zag rond die tijd enkele mensen wegrennen, nadat zijn hond was aangeslagen.

Schade
Op vrijdagochtend smeulden de balken van de brug nog na. De brug is voorlopig afgezet. Een gemeentewoordvoerder laat weten dat een expert begin volgende week komt kijken of de brug nog bruikbaar is.

De buggy werd volledig in de as gelegd.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen