Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen steken voertuig in brand onder houten brug

Geplaatst opvrijdag 29 mei 2020 - 9:43

Vandalen hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een grote, tweepersoons off the road buggy in brand gestoken in de Sittardse wijk Europapark.

Dat gebeurde rond 01:30 uur op het wandel- en fietspad Grote Kemperkoul.

Houten brug
Omdat de brandende buggy onder een houten fietsbrug ter hoogte van Jurahof was gezet, is ook de brug aangetast. Een buurtbewoner zag rond die tijd enkele mensen wegrennen, nadat zijn hond was aangeslagen.

Schade
Op vrijdagochtend smeulden de balken van de brug nog na. De brug is voorlopig afgezet. Een gemeentewoordvoerder laat weten dat een expert begin volgende week komt kijken of de brug nog bruikbaar is.

De buggy werd volledig in de as gelegd.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen