Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen steken afvalbak voor de derde keer in brand

Geplaatst opzondag 24 mei 2020 - 9:39

De brandweer van Mook is in de nacht van zaterdag op zondag opgetrommeld voor een brandende afvalbak op de Mookerheide.

Daarmee herhaalt de geschiedenis zich: het is de derde keer binnen drie weken dat onverlaten het op de prullenbak voorzien hebben.

Groesbeekseweg
Op 4 mei werd er immers ook al brand gesticht in de afvalbak aan de Groesbeekseweg; toen bleken enkele liters water voldoende om het vuurtje te doven. Afgelopen donderdag vatte diezelfde afvalbak opnieuw vlam.

Gevuld en aangestoken
In de afgelopen nacht bleek de afvalbak, die nagenoeg leeg was aangezien de brandweer de bak donderdag geledigd had, wederom in brand te staan. Volgens de brandweer 'vond iemand het nodig deze weer te vullen en aan te steken'.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen