Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen slaan twee keer toe in dierenpark

Geplaatst opvrijdag 17 maart 2017 - 15:56

Het dierenpark in het Stadspark van Maastricht is deze week voor de tweede keer slachtoffer geworden van vandalisme.

Zondagnacht brachten de vandalen voor het eerst een bezoekje aan het dierenpark.

Hek
Zij knipten een groot gat in het hekwerk rond het verblijf van de herten en wallaby's. Aan de grootte van het gat is af te leiden dat iemand het dierenverblijf heeft betreden, wat de dader daar heeft gedaan is onduidelijk.

Aangifte
Woensdagnacht was het weer raak. Toen werden de ruiten van een loods, waar hooi en stro opgeborgen lag, ingegooid. Een aantal balen stro kan niet meer gebruikt worden omdat er stukjes glas tussen zitten. De stichting laat op Facebook weten dat ze het onbegrijpelijk vindt dat mensen dit doen. De stichting heeft ook aangifte gedaan bij de politie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Vandalen vernielen hekwerk bij Koningsboom
Roofdieren lossen rattenplaag Maastricht op
Blauwalg Alg Vijver
Pas op: blauwalg in vijver van Maastrichts Stadspark
Maastricht-Oost krijgt eigen stadspark
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen