Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen slaan toe in natuurgebied: 'Weer vernieling'

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 15:07

Een picknickset bij uitkijktoren de Paardekop in Ysselsteyn is opnieuw vernield door vandalen.

Dat meldt de gemeente Venray vrijdag op Facebook.

Onbegrip
Volgens de gemeente zijn de tafel en twee bankjes in het natuurgebied meermaals kapotgemaakt. "We vinden dit heel vervelend en begrijpen ook niet helemaal waarom de picknickset zo vaak vernield wordt", laat de gemeente weten.

Hoog van prijs
Wandelaars die tijdens een tocht willen uitrusten bij de uitkijktoren moeten nu teleurgesteld worden. De gemeente gaat voorlopig geen nieuwe set plaatsen. "Het is simpelweg te duur om de schade continu te blijven repareren", concludeert de gemeente Venray.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen