Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen slaan toe in Brunssum: zes autoruiten ingeslagen

Geplaatst opdinsdag 11 januari 2022 - 15:45

In de Brunssumse wijk De Egge hebben vandalen autoruiten ingeslagen en mogelijk spullen uit auto's meegenomen. In de nacht van maandag op dinsdag zijn zeker zes autoruiten ingeslagen.

Dat meldt lokale omroep ZO-NWS.

Dashboardkastjes
Alle auto's waarvan de ruiten zijn ingeslagen stonden op de parkeerplaats aan de Peerdendries. De politie bevestigt aan de nieuwssite dat er ook aangiftes van diefstal zijn gedaan. Een omwonende vertelt dat bij vrijwel elke auto de dashboardkastjes open staan.

Ingeslagen
Een gedupeerde laat weten dat hij dinsdagochtend door een wandelende buurtbewoner is geïnformeerd dat zijn autoruiten zijn ingeslagen. Volgens hem heeft niemand in de buurt iets gehoord of gezien van het incident.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen