Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen leggen opnieuw kajaks in de as in Smeermaas

Geplaatst opwoensdag 29 juni 2016 - 7:39

Bij een kajakverhuurder in Smeermaas zijn voor de tweede keer in korte tijd kajaks in vlammen op gegaan.

In totaal zijn in de nacht van maandag op dinsdag 26 peddelboten in Smeermaas, vlak over de grens bij Maastricht, in de as gelegd. Dat meldt Het Belang van Limburg. Een nacht eerder was het ook al prijs: toen werden er bij Kajak Maasland zeven boten in brand gestoken.

Lees ook: Vandalen steken kajaks in brand in Smeermaas

​Ravage
Eigenaar Koen Heemskerk zat met zijn vader Louis over de brand te praten, toen ze telefoon kregen dat er alweer brand woedde bij het verhuurbedrijf Maasdijk. Eenmaal ter plaatse stond alles in lichtelaaie. Een paar kajaks wisten ze te redden.

Surveillance
De eigenaar van het verhuurbedrijf gaat voor extra beveiliging zorgen. Ook burgemeester Marino Keulen van Lanaken heeft toegezegd extra politiecontrole in te zetten. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen