Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen houden huis op dak van basisschool

Geplaatst opdonderdag 6 juli 2017 - 10:49

Basisschool ’t Palet is slachtoffer geworden van vandalen. Zij hebben op het dak van de school in Blerick de afvoerpijpen vernield.

Dit meldt Omroep Venlo.

Schade
De school heeft schade opgelopen aan de ketelinstallatie en de afzuiging. Een dakdekker en een verwarmingsmonteur zijn woensdag druk met de reparatie van de schade.

Wanneer de vandalen hebben toegeslagen is niet bekend, dit kan dinsdag/woensdagnacht zijn geweest. Buurtbewoners hebben die dagen mensen op het dak gezien.

Het zou volgens Omroep Venlo gaan om twee jongens en een meisje van een jaar of zestien. De schade is woensdagmorgen geconstateerd.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Familiegraf vernield in Herten
Vandalen vernielen familiegraf in Herten
Vandalen plaatsen verkeersbaken op rails
Flinke domper voor kerst: werkbus vernield
Vandalen slopen tractoren van groenbedrijf
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen