Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen houden huis bij voetbalclub SVN

Geplaatst opdinsdag 7 januari 2020 - 20:45

Op sportpark Heigank van SVN in Landgraaf zijn vernielingen aangericht, nadat vandalen eerder al huishielden op het terrein van zustervereniging RKSV Sylvia.

Dat blijkt uit foto's die SVN op Facebook heeft geplaatst. De club gaat aangifte doen bij de politie.

Vuurwerk en vernielde elektra
De vandalen staken vuurwerk af op het veld en lieten de troep liggen. Het gras heeft daardoor schroeiplekken opgelopen. Ook werden een schakelkast, een geluidsbox en een groencontainer totaal vernield. Verder moest een grote klok op het gebouw het ontgelden.

Poep, vuur en water
Bij zusterclub RKSV Sylvia werd vorige week zondag een tractor in brand gestoken en in het clubgebouw werden kranen opengedraaid. De daders poepten bovendien op de vloer van de kleedruimte.

Lees ook: Vandalen vernielen terrein voetbalclub en doen behoefte

RKSV Sylvia en SVN in Landgraaf hebben fusieplannen. Of die iets met de vernielingen bij beide clubs te maken hebben, is niet bekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen