Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen houden huis bij voetbalclub SVN

Geplaatst opdinsdag 7 januari 2020 - 20:45

Op sportpark Heigank van SVN in Landgraaf zijn vernielingen aangericht, nadat vandalen eerder al huishielden op het terrein van zustervereniging RKSV Sylvia.

Dat blijkt uit foto's die SVN op Facebook heeft geplaatst. De club gaat aangifte doen bij de politie.

Vuurwerk en vernielde elektra
De vandalen staken vuurwerk af op het veld en lieten de troep liggen. Het gras heeft daardoor schroeiplekken opgelopen. Ook werden een schakelkast, een geluidsbox en een groencontainer totaal vernield. Verder moest een grote klok op het gebouw het ontgelden.

Poep, vuur en water
Bij zusterclub RKSV Sylvia werd vorige week zondag een tractor in brand gestoken en in het clubgebouw werden kranen opengedraaid. De daders poepten bovendien op de vloer van de kleedruimte.

Lees ook: Vandalen vernielen terrein voetbalclub en doen behoefte

RKSV Sylvia en SVN in Landgraaf hebben fusieplannen. Of die iets met de vernielingen bij beide clubs te maken hebben, is niet bekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen