Overslaan en naar de inhoud gaan

Vandalen blazen afvalbakken op in Stein

Geplaatst opmaandag 30 november 2015 - 18:01

In Stein zijn meerdere afvalbakken uit elkaar geploft. Van de prullenbakken is vrijwel niets meer over.

Het gaat om de afvalbakken op parkeerplaats De Ster en op het Pastoor van Heldenplein.

Illegaal vuurwerk
Brievenbussen worden in de laatste maanden van het jaar altijd beveiligd door de gemeente tegen vuurwerk, door de sleuven te verkleinen waardoor er geen vuurwerk meer ingegooid kan worden. Een prullenbak blijft echter altijd een probleem: waar een stuk afval in past, past ook een stuk vuurwerk.

Een kapotte prullenbak.
Foto: Wijkagent Stein
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vuurwerk Graetheidelaan Urmond (19 dec 2019)
Vuurwerk in brievenbus gegooid: hond en baasje gewond
Vuurwerk vernielt voordeuren in Roermond
Vuurwerk maakt einde aan boom in Wilhelminapark Venlo
Hakenkruizen en vuurwerk in natuurgebied Ingedael
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen