Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf nu flinke boetes voor illegale feesten in De Meinweg

Geplaatst opdonderdag 11 november 2021 - 20:01

De gemeente Roerdalen waarschuwt voor hoge boetes en extra controles op illegale feesten in het Meinweggebied.

Op de website wordt aangekondigd dat politie, boa's en Staatsbosbeheer extra gaan controleren. Daarbij krijgen feestgangers en organisatie vanaf nu direct een boete. Tot nu toe werd ze gevraagd om op te ruimen en te vertrekken.

Lees ook: Honderden feestgangers bij illegale raveparty De Meinweg

Dieren verjaagd
De gemeente zegt dat er regelmatig illegale feesten met dj's en verlichting in het Meinweggebied worden gehouden. Daarbij zijn soms honderden mensen aanwezig. Dieren worden verjaagd en bijzondere planten sneuvelen.

'Klaar mee'
"
Grote illegale feesten in een kwetsbaar natuurgebied, dat kan echt niet", zegt burgemeester Monique de Boer. "We zijn hier helemaal klaar mee."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen