Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Washington naar Weert: Amerikaanse speler naar BAL

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 22:05

Basketbal Academie Limburg (BAL) kan met een gerust hart het nieuwe seizoen in nu het team compleet is. De Amerikaan Trevor Jasinsky komt vanuit Washington over naar Weert.

De 23-jarige Jasinsky volgde een basketball-opleiding bij Western Washington University.

1000 punten
Hij speelde daar in de NCDAA DII en was een van de 26 spelers die in de geschiedenis van de openbare universiteit 1000 punten wist te maken. Jasinsky was verder captain voor het team dat kampioen werd in de Great Northwest Athletic Conference. Een speler met ervaring en kwaliteiten die een hoop gaat toevoegen aan het team, is de verwachting van de club.

Allrounder
Coach Radenko Veragic is verheugd met de komst van Jasinsky. "We hebben gezocht naar een veelzijdige speler die op beide forward posities uit de voeten kan. Hiervoor hebben we op vier punten gezocht: een forward-center met een sterk lichaam, iemand die creatief is in het starten van de aanval, een speler die kan verdedigen en ook moet kunnen schieten. Zoals alle spelers bij BAL is Trevor jong en ambitieus. We kijken uit naar het team van komend seizoen.”

Voorzitter Jeroen van Veen benadrukt vooral dat hij blij is dat ze een vervanger voor Trey Burch-Manning hebben gevonden. "Onze talenten kunnen nu op de trainingen ook tegen ervaren spelers oefenen zodat ze zich nog beter kunnen ontwikkelen."

Jasinsky voegt zich op 17 augustus bij het team. Dan beginnen de trainingen voor het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen