Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Washington naar Weert: Amerikaanse speler naar BAL

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 22:05

Basketbal Academie Limburg (BAL) kan met een gerust hart het nieuwe seizoen in nu het team compleet is. De Amerikaan Trevor Jasinsky komt vanuit Washington over naar Weert.

De 23-jarige Jasinsky volgde een basketball-opleiding bij Western Washington University.

1000 punten
Hij speelde daar in de NCDAA DII en was een van de 26 spelers die in de geschiedenis van de openbare universiteit 1000 punten wist te maken. Jasinsky was verder captain voor het team dat kampioen werd in de Great Northwest Athletic Conference. Een speler met ervaring en kwaliteiten die een hoop gaat toevoegen aan het team, is de verwachting van de club.

Allrounder
Coach Radenko Veragic is verheugd met de komst van Jasinsky. "We hebben gezocht naar een veelzijdige speler die op beide forward posities uit de voeten kan. Hiervoor hebben we op vier punten gezocht: een forward-center met een sterk lichaam, iemand die creatief is in het starten van de aanval, een speler die kan verdedigen en ook moet kunnen schieten. Zoals alle spelers bij BAL is Trevor jong en ambitieus. We kijken uit naar het team van komend seizoen.”

Voorzitter Jeroen van Veen benadrukt vooral dat hij blij is dat ze een vervanger voor Trey Burch-Manning hebben gevonden. "Onze talenten kunnen nu op de trainingen ook tegen ervaren spelers oefenen zodat ze zich nog beter kunnen ontwikkelen."

Jasinsky voegt zich op 17 augustus bij het team. Dan beginnen de trainingen voor het nieuwe seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen