Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Vossen geeft vertrouwen aan verjongde ploeg

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 15:51

Fortuna-coach Peter van Vossen houdt vrijdagavond thuis tegen De Graafschap vast aan de verjongde ploeg die in met een overwinning bij RKC de bittere smaak van het enorme pak slaag (1-8) tegen FC Emmen wist weg te spoelen.

Dat betekent dat ervaren spelers als Jeffrey Vlug, Jasper Waalkens en Donny de Groot opnieuw op de bank zullen zitten.

Laten zien
"We hebben bij aanvang van dit seizoen al gezegd dat we absoluut de jeugd een kans willen geven", zegt Van Vossen. "Maar ze moeten dan wel laten zien dat ze er klaar voor zijn."

Roel Janssen ontbreekt aan de aftrap. Hij heeft last van een kneuzing in de borst. Sjoerd Linssen is aangewezen als zijn vervanger, maar omdat hij last heeft van zijn rug is het nog niet zeker of hij ook kan starten.

Vervolg
Van Vossen hoopt dat de winst bij RKC een vervolg krijgt. "Eén wedstrijd winnen is fijn, maar niet genoeg. Het gaat er nu om dat we een serie van twee of drie zeges neerzetten."

Fortuna Sittard - De Graafschap, vrijdag 20.00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna zoekt aansluiting met middenmoot
Fortuna mist Donny de Groot in duel met FC Den Bosch
'Fortuna bevalt uitstekend, ondanks slechte resultaten'
Fortuna-trainer Van Vossen haalt de bezem door zijn elftal
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen